LaaaaN^ !

hejsan , är på ett liten lan över helgen innan skolan hehe..
Jag har ju magkatarr, men alla kanske inte vet det men dom som inte visste vet det nu. Och fy i hela jävla helvete vad ont det har gjort nu i sista tiden .. ( förlåt att det är mycket svär ord men det gör så ont ) kan ramla ihop när som helst för det gör så ont så ah har jobbigt nu men måste kämpa .. Skolan har blivit bättre det är ju bra, pluggar upp mig som fan .. för ni som inte vet så hade jag 1 G i hela åttan.. Jag hade bättre men dom sänkte mina betyg för jag va hemma p.g.a magkatarren så jag missade mycket då .. Men nu blir det något annat , nu blir det för det mesta att plugga , sova , äta , lite stund vid datorn när jag kommer hem från skolan så jag orkar dagen efter.
Nu ska jag ut och ta kvälls cigg sen tänker jag sova en stund för min mage verker som en idiot , det gör skit ont men vi hörs sen :)

Mys , plugg , tv , sova...

Hejsan ! :)
Nu blir det mys med älskling lite , sen blir det plugga innan jag ska hoppa ner i min sköna säng och kolla på tv sen sova..
I morgon så blir det nog mer plugg och vara social med älskling innan skolan börjar igen på måndagen -.-
Redan trött på skolan men man måste stå ut hehe.. Man har ju lite chill shema haha ^^
hejdå så länge skriver inlägg i morgon :)

har skapat en bildblogg

Hejsan har skapat en bild blogg nyss och den lägger jag ut bilder på och spara alla mina bilder där istället för på datorn orkar inte ha alla bilder där och nu lägger jag ut bilder på kompisar och skriver ett minne eller två om dom har bara gjort två stycken hitils , men det blir fler.. Ni kan se på den och kolla om ni är med ; tthessbildblogg.blogg.se
Komentera gärna vad ni tycker om den ?:)) 
nu ska jag fixa lite och äta frukost :DD

Det var länge sen jag skrev nu..

... Och jag ska säga varför :) Christian har lånat min dator och spelade lite hela kvällarna så har inte hunnit att skriva vad jag har gjort m.m... Men de ska bli ändring på det , Klockan är snart 4 nu och det är måndag och i morgon är det skola .. Jag är inte så taggad till det men jag ska plugga upp mig för jag har inge bra betyg alls ..
I lördags var det parkrock och det var trevligt träffade massa folk och lärde känna nya :)
Nu ska jag sluta skriva christian vill låna datorn . Men men vi hör och nu kommer det lite bilder ;


En liten samling på en kulle :)

Christian leker lite och dansar runt en hatt xD

Haha serri den sötaste katten ever !

Jag sara och christian

Jag och bella på maxi :) saknat henne :)

Prop dylan spelade på parkrocken :)

Inte så bra bilder men dom knuffade jätte mycket där och dom stog aldrig still och knäppte med min mobil ;o
haha , en sak till det roligaste va när proppen gick på scen dom bah ; Proppen gick men propen är kvar..hehe.. Fattade ni ? ;)


Ajja godnatt nu ska jag sova.. Har filmer på dom med men dom kommer senare , vi hörs ! (mp)

Kommer bilder senare ..

Hejsan ,
Kom hem igår från sandviken efter vart med kompisar och det . Nyss städat och gjorde rent buren till timon nu ska den bara torka , sen ärre klart :)
Har inte mycket att skriva men det kommer bilder typ ikväll som jag tog när ja träffa massa folk och det. så hejdå så länge !

ut och träffa Oskar

Hejsan.
har haft lite roligt nu på morgonen , Fråga om jag fick starta en blogg åt christian och det fick jag. ni kan ju se hans blogg på : kungbackman.blogg.se hehe .. Får vi se om han kommer skriva något där någon gång ..
Men vi får väl hoppas :) !
Sitter och väntar på Christian , han är och handlar åt sin mamma efter det ska vi ut och träffa oskar igen som vi gjorde igår. GGUUUD va länge sen man va med han. Det enda vi gjorde igår va att bara gå runt och pratade, det va lite trevligt så klart för man har ju inte träffat han nästan på hela sommarlovet.. Nu är det bara typ 2 veckor kvar. Jag vet att vi börjar den 17 men vet inte vilken tid. Någon som vet som går i min klass ??

20:16

Hejsan
Sitter vid miiiiiiiiiiiin beeeeejbii (datorn asså :d ) Som är hemma hos älskling , äntligen har man ljud till.. Glömde fjärrkontrollen hemma hehe .. men nu har man ljud iaf !
Vi har nyss varit och handla några saker .. Och snart är det mat . Sen ska vi ut och träffa Oskar :)
vi hörs senare

SATC 2 med mamma ikväll :)

hejsan alla:)
Nu sitter jag vid datorn igen Christian ska spela resident evil 5 , och hans mamma gör mat nu. Ska vara här en stund till ska bara kolla datorn lite bara. Senare ikväll blir det att åka hem till mamma ta en snabb dusch , fixa mig . Sen blir det att hoppa ner i soffan och se SATC 2 ( sex and the city 2 ) med mamma, skoj skoj hehe .. efter det blir det att åka tillbaka älskling och då bir det nog mer film eller ut och träffa någon.
Har inte gjort så mycket idag faktiskt , har bara hunnit att vaka kolla på twiligt och new moon medans christian låg och sov, sen väckte jag han när jag märkte att eclipse inte fungerade. Så gick vi ut och rökte våran morgon cigg. Jag kunna tagit en cigg tidigare då men jag tar aldrig en morgon cigg utan att någon i med.. Känner mig ensam då, haha...
Sen gick vi ner till håf och hans mamma och åt frukost för det va slut uppe hos älskling, efter det så gick vi och spelade .. hehe spelade NHL med han en stund, Vi två och några data spelare mot brynäs data spelare . Då gick de inge bra sen mötte vi ett annat lag då vann vi nästan haha ..  Suger på det där spelet, seriöst hehe..
Men nu blir det att kolla när han spelar det var spännade hehe..

Hörs senare :)

Christian nördar NHL

hejsan , siter vid älskling's mamma's dator .
Christian sitter och nördar NHL tråkit som fan han skriker som en liten kille som gör mål han blir överlycklig .
Han brukar sitta och whina med om att det är fusk att dom får göra mer mål än han m.m... Lite töntigt tycker jag det är ju bara ett spel trots allt. Men lite gulligt ändå..

Mitt underbara hjärta<3



Det här inlägget kommer bara att handla om killen som finns i mitt hjärta, Christian erik richard seger bäckman.
Jag älskar dig över allt annat och du är hela världen för mig, Jag kan inte beskriva med ord hur mycket jag älskar dig. Du är allt för mig glöm aldrig det hjärtat. Jag vill aldrig förlora en underbar kille som dig. Du har allt precis allt som en tjej önskar sig.
Du är mitt liv , min luft , mitt blod. Skulle inte kunna leva utan dig. När jag såg dig typ vid tiden 21:00 / 22:00 utanför monroes vart det kärlek vid första ögonkastet, det va som om de va bara du och jag på hela stället. du lös upp vägen vi gick på , kommer till och med vad du hade på dig , din vita fina tröja och jeans & jacka så klart de va ju trots allt lite kallt ute då.. Men vi sa hej till varann och gick hem till dig den kvällen och vi hade ingenting att göra då . Vi kollade på film enda till typ 2-3 på natten , Det var så underbart att ligga brevid dig och känna dina andetag emot mig och hur du höll i min hand jag vågade knappt säga något jag var så blyg under hela natten.. sen när vi hade kollat på 2 filmer gick vi ut och rökte du prata då och då och det ända jag fick fram va ; mhm , aha , jaa , nääe .. och jag kunde inte sluta kolla på dig .
Sen när vi hade kollat på coming soon så la vi undan datorn och skulle sova men i stället så dog du handen igenom mitt hår, sen vände du mig mot dig och du kollade i mina ögon och log jag kunde inte sluta le. Sen kysste du mig och jag vart svag i hela kroppen jag kunde inte få fram något. jag bara log. Dagen efter när jag vakna trodde jag att allt va en dröm
Men när jag kollade runt i rummet då märkte jag att jag inte var hemma så vände jag mig så låg du där vaken och jag kunde bara le.

Jag har aldrig känt den här känslan innan jag träffa dig. det pirrar i hela kroppen när jag tänker på dig.
Och när du inte är med mig så känns det som en evighet , Jag önskar att jag alltid kommer ha dig kvar,
vi har småbråkat lite men det är ingenting egentligen, men bråk finns i alla förhållanden , det är en del av det.

Och du älskling , du är mitt underbara hjärta.
Christian , jag vill bara att du ska veta att jag kommer alltid att älska dig hela livet ut och jag vill att du aldrig ska glömma att jag älskar dig över hela mitt hjärta, Du har tagit mitt hjärta ifrån mig.  <33

Nu orkar jag inte skriva mer och vill bara se på twilight och sova , men det blir någon gång när Christian har spelat klart på xbox:et ..
Skriver i morgon när jag vaknar.

Godnatt alla :)