köpa julklappar :)

hej. Förlåt att jag inte har srivit något här , har varit upptagen haha.. Sitter och väntar på att Morgan ska komma hem, om typ en halvtimme så jag och mamma kan åka till valbo och köpa julklappar :) men ska dra nu hejd :D


Baka kanske idag då ;)

Nu blir det att morgon gosa med älskling för han är nyvaken ÄNTLIGEN ! :D Sen röka & spela klart på facebook.
Sen blir det att hoppa in i duschen efter att älskling har ätit frukost om han nu ska det :) Sen lite senare på dagen blir det att baka pepparkakor tror jag med familjen och Christian :) Sen kommer han nog gå/åka hem sen och jag åker hem till Hammarby och kommer troligtvis sitta  vid datorn där och spela och skriva på bloggen och fixa den lite.


2010-12-11

Christian ligger och sover vet inte om tomas gör det men jag har vaken ganska länge nu och försökt att få liv i min älskling men han vägrar vakna. Ska pröva igen om en stund när jag har skrivit klart. Ska snart spela sims i alla fall. Har inget att göra och sitter inte vid min dator så det blir sims :) hehe..
Vi får se vad som händer idag. Ska kanske hem till mamma/pappa idag och sova där.
Älsklingen vaknade nu :) skojj då blir det nog mysa med han om han inte somnar om.. Vi får se vad som händer med det. hehe... :) Snart är det julafton , vad har ni önskat er ? :D


10/12-2010

hejsan sitter hemma hos mamma på Morgan's dator fick nyss en pepparkaka av syrran den är liten bränd men den smakar nog gott ! :) jätte snällt. Ska snart åka hem till Christian med tomas och han.
Skolan var väl så där. Christan vart nyss ägd av min morsa :D hahah . Fett skojj . Christian berätta vad han gjorde på matte lektionen och mamma ba vände sig om och slå sådär löst på huvudet :P
haha. Ajja tillbaka med det där på skolan. Det va ju så där i skolan.. Hade 2 oväntade prov..
Nu kastade mamma vatten på Christian för han retade henne. Nu ska jag sluta skriva och vara med dom lite. Ha det bra alla :)


Godnatt , 23:06

Godnatt alla . Ska gå och lägga mig och mysa med älsklingen min.
Ska till skolan i morgon. Skriver nog när jag kommer hem till mamma eller christian..
Sov gott alla för det ska jag !




Kevin är awesome !


som sagt Kevin är awesome för att han heter Kevin :)

har fixat bloggen , fint va ? ;)
ska fixa lite saker på datorn och kanske lägger ut lite bilder här . Men vi får höras så länge
!!

Att vara rökare är inte lätt, det är extremt jobbigt.

jadu att vara rökare är extremt jobbigt , bara för att man är det så får man massa skit. Okej kanske inte för andra men för mig och mina kompisar i skolan. Bara för att vi röker så är vi "tattare" . Satt och tänkte på de nu när jag kom hem från skolan när några gick förbi och sa tattare ..
En rökare är ingen tattare, jag förstår inte att ni inte förstår det? Ni ska bara veta hur jobbigt det är ? Vet ni ens vad en tattare är ?
Vissa säger att en tattare är en sån som snattar .. - Jag snattar inte ?
Vissa säger att en tattare är en sån som har trasiga kläder och inte duschar och röker.. - Jag har inga trasiga kläder och jag duschar varje dag, so what jag röker men för det är jag ingen tattare ?

Jag vill bara säga till dom som kallar mig tattare ibland ;"Men för helvete e ni helt ouplärda eller är ni bara dum i huvudet eller? Tattare är ett skälvsord till en folkgrupp som heter romer. Precis som invandare fast dom blir kallad blattar eller något annat... Innan du öppnar din stora käft igen så tänk efter före."

Okej kanske inte säga exakt så där men man är ingen tattare bara för man röker ? Att folk inte kan förstå det. Det finns folk i min klass som inte ens tål mig bara för jag röker.. eller aah hela klassen kan jag säga förutom 3 st. Viss dom kan prata med mig när ingen är i närheten. Men vadå dom som säger att det luktar illa och det när man går förbi.. Dom förstår inte att man kan bli sårad. Men sen när man har haft lektion och ska ut och röka innan nästa lektion så ser man en stor fet j*vla grupp som går in till halva bruket för att röka sen kommer dom upp igen och säger att det stinker och att dom inte tål lukten. JAG blir så trött på dom..
Jag fattar inte att dom orkar. Tycker att dom ska lägga ner vad dom håller på med. Jag är en sån person som inte bryr sig så mycket om vad dom säger bakom min rygg men nu har det gått 2 år vaf*n. Och dom har inte växt upp än. Så omoget tycker jag.

Man kan inte ens plugga ifred dom bara glor på en om man har rätt bara för vi har skolkat och kan svaren ändå fast dom inte kan och kallar oss fuskare och det när man har gjort prover för man är ju en "tattare" vadå ska vi kalla dom plugghästar bara för dom älskar att sitta inne i böckerna och skriva? Det gör till och med jag. Ne nu orkar jag inte skriva något mer om det här. Tycker att jag bara ska lägga ner det här och igronera alla J*VLA töntar som man får gå med.

Det här har blivit ett argt inlägg med det struntar vi i för jag vela skriva av mig lite. Som sakt ; ATT VARA RÖKARE ÄR INTE LÄTT, DET ÄR EXTREMT JOBBIGT !

Nu kom jag på en till grej , varför är man inte "tattare" om man snusar ? det är ju också äckligt ? Man får snusa på skolan men inte röka. Helt töntigt tycker jag.

Jag kan skriva lite + sak också . Ska till hammarby idag och plugga so för har prov på fredag. Gud vad jobbigt men det som är bra är att Älsklingen ska följa med . Hoppas att han gör min dag.

Nu ska jag gå och fika kärleksmums gud vad gott , Och oboy till !

En fråga också ? - varför är chocklad så gott när man har mens ?


Det ska bli så gott med varm oboy och äta kärleksmums sen till baka hit och fixa bloggen kanske !

06/12-2010

hejsan.
sitter vid mamma's dator så det blir ett snabbt inlägg , har gått i skolan som alltid och alltid lika trök men linus och älskling räddade min dag..
Jag har en sån jävla humörsväningar . Det suger fett mycket. Ibland hatar jag att ha mens det gör så jävla ont och morgan sitter och retar mig. Fett jobbigt;o
Men nu ska jag sluta skriva. Hör av mig senare ska nog vila kan knapp röra mig har så ont.

tagga jul=)