ORSA ! taggad som fan ! :)

hejsan ,
I morgon åker jag till orsa så kommer jag inte hem förnst efter midsommar så vi hörs allihopa !

Ni kan nå mig på mobilen har fyllt på comviq med 195 så kan smsa till er som har telia och de :) men vi hörs !

regn regn regn ...SOL !

hejsan !

det var ett tag sen jag skrev här men men .. Haha , det har regnat typ 1-3 dagar nu ? ååh vad jag hatar det . Det ska vara SOL ! inget annat .... men idag är det i alla fall sol .. :) jag vakna runt 11 idag och gick ut och tog en morgon cigg och det va sol , fåglarna kvittrade , nyklippt gräs ! sommaren äger !
Har inget att göra just nu , har haft det så tråkit när min älskling låg i sängen och sov tidigare idag så jag satt och bara spela WC3 med min bror .. Sen så tröttna jag på det så jag och ante gick ut o rökte och tog bort  skräp och saker från tiger's grav ska nog fixa det bättre nästa gång. hihi !
sen gick jag in och myste med älskling en stund och nu har jag spelat cs ! :D men tröttna .. Tjejer kan faktiskt spela ;) glöm inte det boys !


// tthess :*

så trött..

Hejsan ,
Ska gå och kolla på tv för jag orkar inte sitta vid datorn just nu , är hur trött som helst jag vet inte varför ajja

sleep well everyone !




förstår inte att du är borta...

så trött..

Hejsan ,
Ska gå och kolla på tv för jag orkar inte sitta vid datorn just nu , är hur trött som helst jag vet inte varför ajja

sleep well everyone !




förstår inte att du är borta...

HAHA , Christian pratar "på min tid vettu"



så söt :D

Godmorgon !

Godmorgon !
klockan e nu 9.00 sitter är och äter min frukost ^^ Ska gå och väcka älsklingen min som sover så sött i min säng ^^ Sen ska jag iväg till tandläkaren :) Efter det har jag ingen aning om vad vi ska göra.. Det är sommarlov vafan och vi vet inte vad vi ska göra :oo fett segt . jag lovar !
Men hejdå nu måste jag äta klart och väcka älskling och göra oss i ordning :)


// tthess

srry ,

Hejsan
dåligt uppdate av mig ..
Men ska förbättra mig, har haft fullt upp men ändå . Nu när min kamera äntligen börja funka så gick den sönder idag:/ dålig kamera :o vet inte vad det är för fel  heller.. Men ajaa ska lämna in den i morgon kanske. Och i morgon blir det sommarlov ! YESSS !! fan vad skönt.
Soch den 21 åker jag upp till orsa :) och ska vara där över midsommar så kommer inte vara så social på bloggen men ska knäppa bilder såklart så ni får se :)

btw, vad tycker ni om den nya headern? :)





// tthess !