11 månader !<3

28/03-2010 ♥
älskling jag älskar dig över allt annat. Du är mitt allt och lite till. Du är den som får mig att kliva upp på morgonen. Det är du som får mig att må bra. Det finns ingen annan som du , du är den rätta. Du är den perfekta. Du är killen i mitt liv och det finns ingen annan än dig som jag vill dela min kärlek med. Du är den som får mig att orka. Jag älskar dig Christian , jag hoppas att du verkligen vet det och jag vill aldrig förlora dig. Det är bara dig jag vill ha och ingen annan. Du är min sanna kärlek älskling. Jag hoppas att det ska alltid vara vi två. Jag har aldrig kännt så här för någon som jag känner för dig.Du är min kärlek , du är mitt liv. Du har tagit mitt hjärta med storm , sen den dagen vi träffades utanför morran ( Monroes ) på kvällen. Så som jag såg på dig då , så ser jag på dig nu. Du lyser upp vägen där du går och det finns bara du i mina ögon och jag älskar det. Nu har det gått 11 månader sen första gången jag såg dig. Och jag är lika kär nu som jag vart då. Jag blir lycklig när jag ser dig. Spelar ingen roll om du går iväg ifrån mig när du ska iväg eller när du kommer emot mig, jag ler lika mycket och tänker  :" han är min ". Jag vill säga hur mycket jag älskar dig men det går inte att beskriva du är verkligen mitt allt..

Älskling, glöm inte att jag älskar dig ! du är mitt allt och det ska alltid vara vi två , du kommer alltid finnas i mitt hjärta♥



Våran första "kyssbild"


Jag älskar dig vad som än händer , du är mitt liv 

Christian seger bäckman  

blogga , varför ?

tjaa ! det vad ett tag sen jag skrev eller hur ? ;) ett bra tag sen i alla fall. Tänkte först sluta med bloggen men sen skrev elin (www.elinbergsmans.blogg.se) att jag skulle blogga. Jag vet inte varför jag bloggar ? varför finns det bloggar egentligen ? det är typ som en stor dagbok. Alla skriver vad man gör och ska göra och fantasier ? Vissa skriver om mode och smink ? Andra om sin vadag..Det är nästan ingen som skriver om spel och vad som har hänt före innan dom skapade blogg och varför dom skapade bloggen ? Jag kommer ihåg att jag började med bloggen för jag mådde dålig och skriva av mig ( inte den här bloggen ) och att jag inte hade något att göra på vardagarna när jag satt och spelade Cs ( Counter-strike ) varje dag :o Men varför börja andra blogga ? varför bloggar dom inget om förflutna ? Har dom en dålig barndom ? eller lever dom bara i nuet och glömmer minnerna dom hade förr ? vem började med den första bloggen ? vad heter den ? aah det finns många frågor men så få svar..


Godnatt :)


fixar bloggen ! :)

hejsan !
håller på att fixa bloggen , det kanske ni ser men börjar bli trött och ska gå och lägga mig. Måste ju iväg till skolan i morgon! Efter skolan ska jag fixa mer med den & jag måste verkligen börja skriva igen :)

Idioter finns det...

idioter finns, det rör dom min syrra .. aa då j*vlar. Tur att man böt skola :o

Är ny duschad och måste..

Sova för har nationellaprov i morgon ! hoppas att det går bra för mig , måste verkligen klara detta :)
Godnatt alla !


Fick VG i engelska :)

Glömde skriva att jag fick VG i engelskan igår ( tisdag)
Mitt första VG så är ganska stolt :)
Slänger upp en bild på mig och max :) han har börjat bli så stoor !

städat rummet & i igår (tisda) fick ja vg i eng....

heeeej !!!! som sagt har städat rummet idag , va hemma från skolan för jag var sjuk så hade trök så städa rummet . Ska till skolan i morgon fast ja e sjuk och göra nationella sen hem igen :)
så här såg det ut först (pinsamt stökigt :$ ) :
efter :) ;

fullt upp !!

hejsan , det var ett tag sen , har haft fullt upp med skolan , men ska skriva lite mer senare ska hjälpa bella med bloggen

måste tänka på mig själv nu och göra..

allting bättre runt om kring mig.
Tänker börja sköta mig i skolan till 100% , måste verkligen klara skolan.
ska till och med förbättra kondition så ska ta en promenad varje dag efter jag har kommit hem från skolan och ätit något.
Försöka sluta röka det går bara bättre för varje dag som går om jag inte mår dåligt.
ska förbättra mig mer hemma än vad jag redan har gjort , ska hjälpa till och så.
Också lär jag börja tänka på mig själv, måste skita i vad andra tycker och tänker om mig.
jag ska försöka få minst G i alla ämnen fast det inte är långt kvar nu . Men jag måste verkligen försöka så gott jag bara kan fram till skolan's slut..
Ska få alla kontakter som jag har förlorat med mina vänner som jag verkligen saknar.
Och jag ska verkligen inte ta nå skit alls nå mer..:)


Snart ska jag hem till pappa , han fyller år så vill verkligen träffa han nu och mer.
skriver nog mer när jag kommer hem till han senare , kan väl låna hans dator eller något men nu ska jag dra christian ska låna datorn en snabbis. hejdå :)





Grattis pappa på födelsedagen <3

vi hade det så jävla kul..


Det är något jag saknar och jag förstår vad det är nu , det är du.. visst du gjorde fel det gör vi alla men jag blev så ledsen blev så sårad visste inte att du var en sån. Alla måste någon gång förlåta och det gör jag nu , så Elin.. förlåt och jag förlåter dig . Jag älskar dig